Regnskapstjenester tilpasset din bedrift

Tjenester

shutterstock_1349197760

Regnskap

Regnskapsføring kan være krevende selv for små foretak. God regnskapsførsel gir kontroll, oversikt og forutsigbarhet. Et korrekt regnskap er et viktig verktøy som gir innsikt i bedriftens økonomiske situasjon, og som vil hjelpe deg å ta riktige beslutninger. Vi hjelper deg med ditt regnskap, enten du vil overlate alt til oss, eller du vil gjøre deler av jobben selv. Dalsbø Regnskap AS benytter kun webbaserte økonomisystemer. Dette forenkler samarbeidet med deg som kunde, og gir bedre muligheter for forenkling og automatisering.

shutterstock_1383153731

Årsoppgjør

Det er organisasjonsform, størrelse på virksomheten eller om en er underlagt tilsyn som avgjør om en har regnskapsplikt og må utarbeide årsregnskap. Hovedregelen er at selskapsformene AS, ASA og NUF, samt stiftelser, er regnskapspliktige, og derfor må levere inn årsregnskap. Dalsbø Regnskap AS hjelper deg med årsoppgjøret og årsregnskap iht de krav som gjelder for din virksomhet.

shutterstock_1924499849

Lønn

En bedrift har plikt til å utbetale lønn, feriepenger og sykepenger til sine ansatte etter fastsatte regler. Lønn kan være komplisert med mye endringer i regler og satser. Vi hjelper deg med lønnskjøringen, slik at det blir riktig utført iht deres ønsker og iht gjeldende lover og forskrifter.

shutterstock_656644537

Skattemelding

Er du næringsdrivende må du levere skattemelding hvert år. Skattemelding for næringsdrivende kan være komplisert med flere poster/ vedlegg som må fylles ut. Dalsbø Regnskap AS hjelper deg med råd og riktig utfylling av skattemeldingen.

Trenger du regnskapsfører?

shutterstock_1194925342

Fakturering

Vi kan hjelpe deg med å effektivisere dine faktureringsrutiner. Enten du vil fakturere selv eller la oss gjøre jobben. Dalsbø Regnskap AS har løsninger som gjør arbeidet med faktura effektivt. Du sparer penger, og får en bedre kontroll på likviditet og økonomi.

shutterstock_249342409-3

Konsulentbistand og rådgivning

Dalsbø Regnskap AS ønsker å være en viktig rådgiver for våre kunder i alle aspekter av virksomhetens livssyklus. Vi samarbeider med andre rådgivere der vi ikke har tilstrekkelig kompetanse selv.

shutterstock_1927415945

Etablering

Dalsbø Regnskap AS hjelper deg med oppstart av virksomhet, selskapsetablering og aktuelle endringer underveis.

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle