Regnskapstjenester tilpasset din bedrift

Om oss

Vi er medlem i Regnskap Norge

Ønsker du å vite mer om bedriften?

Om Dalsbø Regnskap AS

Dalsbø Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som leverer regnskapstjenester og økonomisk rådgivning til næringslivet. Vi er medlem av Regnskap Norge, og holder til i trivelige lokaler i Molde sentrum. Selskapet har drevet med regnskapsvirksomhet siden november 2018. I perioden fra februar 2011 og til oktober 2018 var denne regnskapsvirksomheten drevet i morselskapet Dalsbø AS.

Dalsbø Regnskap AS benytter moderne webbaserte økonomisystemer. Vi tilpasser bruken av systemene utifra kundens ønsker og behov, og for å oppnå størst mulig grad av effektivisering og automatisering.

Vi ønsker å være en foretrukken samtalepartner og problemløser for våre kunder, og legger stor vekt på god kommunikasjon og godt samarbeid i alle relasjoner.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby din virksomhet.

Vil du vite hva våre foretrukne systemer er?

Systemer

Vi har lang erfaring med, og mye kunnskap om webbaserte økonomisystemer. Vårt foretrukne system er PowerOffice GO. I tillegg bruker vi Xledger og Conta. Noen kunder bruker også Tripletex.
Tripletex logo

Ønsker du å vite hvem som er i bedriften?

Våre medarbeidere

Kjell H. Dalsbø

Daglig leder - Autorisert regnskapsfører

Svein Magne Dale

Regnskapsfører

Har du noen spørsmål?

Vi besvarer gjerne dine spørsmål!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle